Félelem a fogorvosnál?

Higgyék el, nem csak a Pácienseknek okoz gondot.
Minden eszközzel arra törekszünk, hogy ezt a feszültséget oldani tudjuk.
Orvosaink szakmai és emberi hozzáállása , asszisztenseink kedvessége, a kellemes környezet, kényelmes váróhely, zene, illat…. Mind ahhoz próbál segítséget nyújtani, hogy a lehető legkellemesebb helyzetté tegye a fogorvosi látogatást.
Új rendelőnk nyitása előtt együttműködést kezdeményeztünk hazai alkotókkal, melynek eredményeképpen falainkat időről időre megújulva szebbnél szebb alkotások borítják majd, így várakozás vagy éppen kezelés közben belefeledkezhetnek a gyönyörű képekbe.
Az együttműködés lényege, hogy míg mi egy sokkal komfortosabb környezetet teremtünk, pácienseink megismerhessék a hazai kortárs alkotóinkat, munkáikat és festmény rajongóként reméljük, hogy egyre többünknek jut eszébe egy ajándékozáskor is, hogy akár festménnyel is meglepheti szeretteit vagy akár önmagát.
Első alkotóink képei 2021. augusztus 1. és 2021. október 1. között tekinthetők és vásárolhatók meg közvetlenül a művészektől vagy akár a mi segítségünkkel.
 

Félelem a fogorvosnál? Ugyan! Kellemes légkör és kulturális feltöltődés várja a Marosi Dentnél!

Aktuális kiállítóink:

"A festészet szeretete, hobbi szintű alkotások készítése gyermekkorom óta jelen van az életemben. A kreativitás, önkifejezés és a maradandó értékek alkotása mindig is az életem része volt. Az építészet és a festészet tökéletesen kiegészítik egymást, egyszerre teret kap így a mérnöki, műszaki és a művészi énem. Szenvedélyem a színek, textúrák és struktúrák játéka a festővásznon. Célom, hogy a festményem a falon ne csak egy szép dísz legyen, hanem térszervező, térharmonizáló és térélmény fokozó, egységet alkotó belsőépítészeti elem. Minden alkotás kézzel készített, egyedi és eredeti, hátoldalon számozott és szignózott. Megvásárolhatók készletről a galériában, vagy megrendelésre egyedi elképzelések alapján saját enteriőrhöz hangolva."

Kurfis Alíz Edit, az ArtLiz Design megálmodója és alkotója, tervező építészmérnök, belsőépítész és anya /www.artlizdesign.hu/

"Az absztrakt szépségét abban találtam meg, hogy az sohasem csak az én munkám: elindítom, aztán hagyom, hogy a színek keveredjenek, a víz folyjon, utat találjon, áramoljon. Az utolsó simítások arról szólnak, hogy kiemelem, ami számomra fontos, hangsúlyos vagy egyszerűen csak szép. Aztán napokig csak gyönyörködöm bennük. Minden vágyam, hogy másoknak örömet adjanak, nyugalmat és kellemes atmoszférát teremtsenek egy-egy enteriőrben, hiszen lakberendezőként tisztában vagyok vele, hogy milyen mély hatással van az ügyfeleim életminőségére, amikor olyan tárgyakkal veszik magukat körül, amik jó érzéssel töltik el őket."

Gyetvai Éva absztrakt festő, lakberendező, közgazdász és vállalkozásfejlesztő-szállásfejlesztő /www.gyetvaidesign.hu/

"Fazakas Izabella vagyok. Marosvásárhelyen születtem. Szakmai képzésemet Szegeden, rajz szakon kaptam. Kedvenc és megunhatatlan témáim az emberi arc és a színek kavalkádja, de nagyon szeretek kísérletezni tárgy, felület és eszközök terén is. Főként vászonra, farostra és falra festek. Munkáim megtekinthetők Facebook és Instagram oldalaimon Wallizart néven."

Fazakas Izabella a Wallizart tulajdonosa.